Dierbare herinneringen in beeld

Bij een uitvaart neem ik je alles voor de fotoreportage of video-opname uit handen. Je hebt al zoveel aan je hoofd. Als je dan ook nog eens met verschillende personen moet spreken en helder moet nadenken, dan komt die reportage er waarschijnlijk niet of krijg je een matige kwaliteit. Dat is zonde, want deze bijzondere dag komt nooit meer terug. Door mijn ervaring stel ik de juiste vragen, weet ik waar we op moeten letten en wat de valkuilen zijn. Ik begeleid de foto- en videograaf, zodat ik het overzicht behoud en jouw wensen kan bewaken. Hierdoor krijg je een prachtige reportage die past bij een persoonlijk en waardig afscheid van je geliefde.

Hemelwieg voor een klein afscheid van een GROOT wonder​​

De Hemelwiegjes zijn met de hand gevilt. Van merinowol gecombineerd met zijde en vlasvezels. Ook is er gebruik gemaakt van zijde stof, het geheel wordt bewerkt met water en groene zeep tot een hemelwiegje. Alles is van natuurlijke materialen waardoor het heel zacht aanvoelt. Doordat het handwerk is, is er van elk hemelwiegje 1 exemplaar. Ook is het mogelijk een hemelwiegje in opdracht te laten maken, gepersonaliseerd.
Een hemelwieg is gemaakt voor levenloos te vroeg geboren kindjes en hun ouders, om ook voor deze kindjes een mooi afscheid te verzorgen. Het is een hele moeilijke tijd, en dan is het goed voor het rouwproces om je kindje bij je te houden, een paar dagen voordat het afscheid komt. Deze periode wordt langer mogelijk met de watermethode, tot wel 5 dagen
Hoe fijn is het als je je te vroeg geboren kindje, wat niet levensvatbaar is, een fijn bedje te kunnen bieden in een hemelwieg. Wat je vast kan houden en kan wiegen in je armen, ernaar kan kijken en aaien, waar jij/jullie behoefte aan hebben op dat moment. Je kunt het open laten en je kan het afsluiten door de klepjes erom heen te vouwen.

Sluit Menu